Zwangerschapsklachten

/ Zwangerschapsreflexologie

Je zwangerschap zo vitaal mogelijk beleven, in verbinding met je kindje op komst, zonder allerlei vervelende zwangerschapsklachten, dankzij voetreflex

In blijde verwachting

Zwangerschapsreflexologie is dé uitkomst bij zwangerschapsklachten en ongemakken. Om jouw (jullie) gezondheid te optimaliseren en eventuele klachten te verhelpen in deze bijzondere periode. Daarbij is het een bewust moment van samen zijn en ontspannen.

Hoe werkt voetreflexzonetherapie bij zwangerschapsklachten?

Zwangerschapsreflexologie is een specialisatie binnen voetreflexzonetherapie, specifiek gericht op het behandelen van klachten en ongemakken tijdens de zwangerschap.

Onder je voeten bevinden zich drukpunten, reflexzones, die het hele lichaam reflecteren. Door de reflexzones met druk te behandelen, zet dit aan tot verbetering en herstel van specifieke klachten tijdens de zwangerschap.

Veel voorkomende zwangerschapsklachten tijdens de zwangerschap die met goed resultaat zijn te behandelen: 

Misselijkheid 
Maagzuur
Rug- en bekkenpijn
Vermoeidheid en slaapproblemen 
Hormonale onbalans, overtijdbehandeling / weeën-opwekkende behandeling

Helpt bij je herstel na je bevalling

Ook na je bevalling biedt voetreflex resultaat bij het lichamelijk en hormonaal herstel. Na de bevalling start er een nieuwe levensfase als ouder en tegelijk een intensieve periode met verstoorde nachtrust.

Voetreflex ter ondersteuning bij herstel na je bevalling, stimulatie of afbouwen van borstvoeding, hormonale balans. 

Zorg goed voor jezelf, zodat vermoeidheid niet de overhand krijgt. Wil je tijdens je kraamtijd extra ondersteuning of je herstel bevorderen met behulp van voetreflex? 

Kraamcadeau tip!

Zorg Maak tijdens je zwangerschap alvast een afspraak na de uitgerekende datum. Tegen die tijd vraagt uiteraard de kleine al je aandacht. Terwijl je lichamelijke en hormonale herstel juist in deze beginnende drukke periode van het moederschap van belang is. Vergeet niet om momenten voor jezelf te claimen.

Effectieve werking van voetreflex

Ontspant
Stilt Pijn
Boost je Immuunsysteem en Energie
Verbetert de Doorbloeding
Bevordert je Nachtrust 
Pept je Humeur op

Deel dit Bericht