Meer tijd, Minder Stress

/ Effect

Meer tijd, Minder Stress

Hoog tijd voor een adempauze, het recept voor nieuwe energie

Ben jij ook altijd ‘Drukdrukdruk’ en vraag je daarmee onbewust continu teveel van jezelf? Lukt het je niet dagelijks of regelmatig momenten van echte ontspanning te creëren?

Of sta je daar eigenlijk nooit zo bij stil en doe je het ‘gewoon’ allemaal wel even’?

Hoog Tijd voor Minder Stress. In deze drukke tijd is de dagelijkse stress best confronterend, waarbij het zeker nodig is om effectieve manieren te vinden om ín het moment te zijn.

Door een adempauze te nemen. Een moment, zonder al die dingen die je allemaal moet doen in je hoofd. Een moment van ontspanning, die voor jou werkt en jouw algehele ontspanning brengt om je energie en gezondheid in balans te houden.

Eerste Signalen van onbalans

Moe, slecht slapen, slechte concentratie, kort lontje, geïrriteerd. Dit zijn de eerste signalen van een haperende energiebalans, die op de lange duur gezondheidsklachten geven en overspannenheid en burn-out veroorzaken. 

Door teveel druk vallen velen ‘bij bosjes om’. De druk van teveel (online) prikkels en aan alle idealen willen voldoen, geeft stress. Door je bewust te zijn wat jouw triggers zijn en sneller in de gaten te hebben wanneer je teveel spanning hebt, heb je de keuze om dit anders aan te pakken. Dit maakt je weerbaarder, door te voorkomen te lang, teveel stress te hebben, waardoor je anders uiteindelijk onderuit gaat.

APK / Onderhoud aan jezelf 

Voetreflex als zelfzorg, als regelmatig onderhoud aan jezelf. Want daar begint alles mee, toch? 

‘Eigen zuurstofmasker eerst’ is een mooie metafoor voor, als ik moe ben moet ik eerst opladen voor ik weer energie kan geven. Simpel door goed voor jezelf te zorgen en liefdevol voor jezelf te zijn. 

Gun jezelf regelmatig ontspan-tijd? Tank je niet meer bij van het weekend of de vrijheid die je jezelf gunt om op te laden? Dan is het hoog tijd om een afspraak te maken voor een voetreflexzonetherapie behandeling, om weer de vrolijke versie van jezelf te worden.

Voetreflex, Ontspanning & Vitaliteit als effect

Deel dit Bericht