Effect op Gezondheid

/ Effect

Voetreflex als gezondheid boost met direct effect op energie en lymfe doorstroming

Door zelf aan den lijve te ondervinden, ervaar en voel je wat voetreflex voor verbetering bij jou teweeg brengt. 

Deze week heeft een cliënt de eerste voetreflexologie behandeling ontvangen, waarbij meteen heel zichtbaar duidelijk is geworden welk direct effect er dankzij voetreflex is bereikt.

Met behulp van een totale bodyscan van de Multiscan Pro, zowel vóór als na de behandeling is de lymfe doorstroming geactiveerd. Dit is pas een tipje van de sluier van het effect van voetreflex en dankzij zo’n bodyscan heel mooi inzichtelijk geworden.

Voetreflex met effect

lymfe-voor-voetzoneFoto 1

Bodyscan vlak voor de voetreflex behandeling. Zichtbaar is het lymfevaatstelsel.

De blauw gekleurde delen geven aan waar de lymfeklieren vol ‘ziekteverwekkers’ zitten.

 

 

 

lymfe-na-voetzoneFoto 2

Bodyscan (8 uur) na de voetreflex behandeling. Opvallend is de positieve verandering van een groot gedeelte van het lymfevaatstelsel. De kleur wit betekend vrij van ‘ziekteverwekkers’. 

Nadere uitleg & info over de bodyscan.

Wat doet het lymfevaatstelsel eigenlijk?

  • Het lymfevaatstelsel speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem. Belangrijkste taken van het lymfevaatstelsel zijn verwijdering van beschadigde cellen uit het lichaam en bescherming van het lichaam tegen de verspreiding van infecties en kanker.
  • Het lymfevaatstelsel heeft knooppunten die we lymfeklieren noemen en filteren beschadigde cellen, kankercellen en lichaamsvreemde deeltjes (zoals bacteriën en virussen) uit de vloeistof (lymfe). Ook produceren lymfeklieren gespecialiseerde bloedcellen die in staat zijn de beschadigde cellen, kankercellen en lichaamsvreemde deeltjes in te kapselen en te vernietigen.
  • In het lymfevaatstelsel zit lymfe, dit is en kleurloze vloeistof en bevat eiwitten, mineralen, bouwstoffen en voedingsstoffen

Lymfemassage als voetreflex behandeling

Vast onderdeel van mijn voetreflexzone behandelingen is een lymfemassage, ter bevordering van je weerstand en immuunsysteem. 

Deel dit Bericht