Behandeling & Tarief 

Voetreflexzonetherapie

Het tarief voor een voetreflexzonetherapie behandeling is €75,-. Inclusief intake, anamnese, voortgang bespreken, duurt de behandeling in totaal 60 minuten.

In contact met je bioritme

Het effect van voetreflex is een betere doorstroming van jouw energie, ontspanning, een beter humeur, dieper slaap, verbetering tot herstel van klachten. Ervaar zelf wat voetreflex voor positief totaal effect heeft.

Bij Vitaliteit Praktijk ben je op de juiste plek voor een ontspannende voetreflexbehandeling en voor effectieve aanpak van klachten met voetreflexzonetherapie en zwangerschapsreflexologie.

Zwangerschapsreflexologie

Tijdens je zwangerschap is voetreflex zeker nuttig als goede ondersteuning.

Om beter voorbereid te zijn op je bevalling en als er meerdere klachten tijdens je zwangerschap spelen heb ik een Ontspannen Zwanger & Bevallen – VOETREFLEX @VITALITEITPRAKTIJK HOUTEN – UTRECHT aanbod van 4 behandeling à €250 samengesteld.

Voetreflex tijdens de zwangerschap kan verlichting geven bij:

 • Maagzuur
 • Pijn in spieren, gewrichten
 • Bekkenpijn
 • Pijn in de wervelkolom
 • Vermoeidheid
 • Stemmingswisselingen
 • Blaasontsteking
 • Obstipatie
 • Slapeloosheid
 • Stress
 • (Aanhoudende) Misselijkheid
 • Oedeem
 • Hoge bloeddruk

Voetreflex na de bevalling helpt je bij jouw  herstel. Na de geboorte van de baby kan voetreflex ervoor zorgen dat je sneller herstelt van je zwangerschap en bevalling. Zowel mentaal als fysiek. Voetreflex helpt bij voorbaat er voorkomen of verhelpen van een postnatale depressie.

Behandelplan

Voorafgaand aan de eerste behandeling nemen wij het door jouw ingevulde anamnese formulier door. Hierin worden de persoonsgegevens, de hoofdklacht, algemene dagelijkse leefomstandigheden, gezondheidsproblemen en medische geschiedenis vermeld.

Aan de hand van de besproken klacht(en) bepalen we gezamenlijk het doel van de voetreflexbehandeling. Na deze eerste oriënterende voetreflexbehandeling, maak ik, in onderlinge afstemming en afhankelijk van het gestelde doel, een behandelplan.

Tijdens de behandeling

Sommige reflexzones op je voeten kunnen best gevoelig zijn. Dit geeft aan waar de ‘pijnpunten’ zitten in je lichaam, aangezien deze zones reflecteren met je lichaam. Ontspanning is daarbij belangrijk tijdens de behandeling, dat geeft het beste effect.

Welk effect heeft voetreflex?

Mijn ervaring is dat het effect van voetreflex iedere keer daar is. Voetreflex brengt beweging op een positieve manier en is erop gericht om jouw gezondheid te optimaliseren en eventuele klachten te verhelpen. Ieder ervaart en reageert anders op de voetreflexbehandeling. Afhankelijk van de duur van en de aard van de klacht, je algehele conditie, type behandeling en ook hoe bewust je zelf in het leven staat.

Maak een afspraak en ervaar het effect van voetreflex

Zwangerschapsreflexologie Zwangerschapsklachten behandeling – Zwangerschap ontspanningsbehandeling – Koestermoment – Kindje draaien bij Stuitligging of Dwarsligging – Voorbereiden op de bevalling – Overtijd behandeling – Weeën opwekkende behandeling – Weeën stimulerende behandeling – Post Natale behandeling – Kraambehandeling

Vitaliteit Praktijk Voetreflexzonetherapie

Nicole Bos ✆ 06 23 89 60 38

✉ info@vitaliteitpraktijk.nl