Behandeling & Tarief 

Tijdens de eerste behandeling nemen wij het door jou ingevulde anamnese formulier door. Hierin worden de persoonsgegevens, de hoofdklacht, algemene dagelijkse leefomstandigheden, gezondheidsproblemen en medische geschiedenis vermeld.

Aan de hand van de besproken klacht(en) bepalen we gezamenlijk het doel van de voetreflexbehandeling. Na deze eerste oriënterende voetreflexzonetherapie behandeling maak ik, in onderlinge afstemming en afhankelijk van het gestelde doel, een behandelplan.

Sommige reflexzones op de voeten kunnen best gevoelig zijn, dit geeft aan waar de ‘pijnpunten’ zitten in je lichaam. Ontspanning is daarbij belangrijk tijdens de behandeling, dat geeft het beste effect.

Het tarief voor een voetreflexzonetherapie behandeling is €60,- inclusief intake, anamnese, voortgang bespreken, duurt de behandeling in totaal 60 minuten.

Bij verhindering van de afspraak minimaal 48 uur van te voren afzeggen, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Welk effect heeft voetreflex? 

Mijn ervaring is dat het effect iedere keer daar is. Voetreflex brengt beweging op een positieve manier en is erop gericht om jouw gezondheid te optimaliseren en eventuele klachten te verhelpen.

Ieder ervaart en reageert anders op de voetreflexbehandeling. Afhankelijk van de aard en duur van de klacht, je algehele conditie, type behandeling en ook hoe bewust je zelf in het leven staat.

Maak een afspraak en ervaar het effect van voetreflex:

Nicole Bos ✆ 06 23 89 60 38      info@vitaliteitpraktijk.nl