Vitaal met Voetreflex

Vraag je jezelf af…hoe word ik weer Vitaal?

Zit je niet lekker in je vel? Last van lichamelijke pijn, stress of zit je er emotioneel doorheen?

In contact met je bioritme 

Het effect van voetreflex is een betere doorstroming van jouw energie, ontspanning, een beter humeur, diepere slaap, verbetering tot herstel van klachten

Ervaar zelf wat Voetreflex voor positief totaal effect heeft.

Bij Vitaliteit Praktijk ben je op de juiste plek voor een ontspannende voetreflexmassage en voor effectieve aanpak van klachten met voetreflexologie en zwangerschapsreflexologie.

Hoe werkt voetreflex?

Op je voeten bevinden zich reflexzones ofwel drukpunten genaamd. Deze reflexzones staan in verbinding met je gehele lichaam. Door deze voetreflexzones met specifieke druk te behandelen, activeert dit jouw algehele gezondheid.

naamloos

 

Natuurlijk evenwicht dankzij voetreflex

Ontspant
Stilt Pijn
Boost je Afweer
Verbetert de doorbloeding
Bevordert je nachtrust
Pept je humeur op 

Vitaal effect van voetreflex

Voetreflex is een moment van ontspanning én tegelijk een energie en balansbrenger. Dankzij het biochemische proces van de behandeling, wordt de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen geactiveerd.

Voetreflex is goed voor je humeur, doordat het de hoeveelheid gelukstofjes, zoals serotonine en dopamine verhoogt. Nog een reden om je wat vaker over te geven aan zo’n ontspannende voetreflex behandeling, wat tegelijk je algehele gezondheid een oppepper geeft.

Cadeautip: Verras iemand met een voetreflexbehandeling