Voetreflex met effect

Sacha (nek, schouder, rug en darmklachten): ‘Ik probeer graag verschillende massages uit. Bij voetreflex ben ik ‘blijven hangen’ vanwege de effecten. Na een behandeling van Nicole zitten niet alleen mijn schouders losser, maar voel ik ook verlichting in mijn onderrug, en een verbetering van mijn stoelgang. Nicole is vakkundig en kordaat. Ze luistert goed en heeft een leuk gevoel voor humor, wat een voetreflexbehandeling ook een gezellig uitje maakt.’

Nicole Wursten (gezondheidsklachten regulier geen baat): ‘ Wat het effect van Voetreflex is, is relatief onbekend. Ik heb dan ook niet meteen aan voetreflex gedacht, als iets wat bijdraagt aan het oplossen van klachten. Ondanks hulp van de huisarts en het ziekenhuis, is het via de reguliere wegen niet gelukt om mijn gezondheidsklachten te verminderen. Ik hoorde van iemand een positief verhaal over voetreflex, waardoor ik zelf informatie hierover heb opgezocht en een afspraak heb gemaakt bij Nicole van Vitaliteit Praktijk. De klachten die ik had zijn enorm verminderd. Het meest waardevol vind ik dat door voetreflex mijn lichaam zelf aangezet wordt om klachten aan te pakken, zonder gebruik van medicijnen. Daarbij helpt het mij ontspannen en ben ik een stuk bewuster geworden van de werking van mijn lichaam. Mijn klachten worden bij de oorzaak aangepakt in plaats van alleen symptoom bestrijding. Ik heb veel profijt van voetreflex en raad het iedereen aan. Echt jammer dat een huisarts niet op deze vorm van therapie wijst.’

Mieke (rugpijn en darmklachten): ‘Bedankt voor je geweldige behandelingen en tips. Voetreflex is een aanrader. Ik heb de behandelingen als zeer goed ervaren. Je hebt de juiste punten geraakt. Ik stond er nogal sceptisch tegenover, maar na een aantal behandelingen merkte ik duidelijk verbeteringen, mijn darmklachten werden duidelijk minder. Ik voel mij beter in mij vel zitten, kan weer sporten en sta ’s morgens fit op!’

‘…’