Voetreflex met Effect

Elize Kruizinga (Zwangerschap, dwarsligging, indalen kind, weeën opwekken, natuurlijke bevalling & herstel): “Toen ik zwanger was, lag mijn dochter dwars. Bij week 35 kreeg ik de tip van mijn verloskundige om voetreflex te proberen om mijn dochter te laten draaien. Ze adviseerde mij Nicole Bos.

Op maandag was ik voor een voetreflexbehandeling bij Nicole, erna voelde ik van alles gebeuren in mijn buik. Op donderdag had ik een liggingsecho en mijn dochter lag netjes met haar hoofd naar beneden.

Mijn zwangerschap verliep heel goed, alleen was mijn dochter bij 40 weken niet ingedaald. De verloskundige sprak over eventueel de bevalling inleiden. Dit was voor mij weer een reden om een voetreflex afspraak te maken. Bij 40 weken (en 4 dagen) kreeg ik een weeën opwekkende voetreflex behandeling. Ik gaf aan dat ik er klaar voor was om te bevallen. Misschien kon deze zwangerschapsreflexologie behandeling een zetje geven op een natuurlijke manier. Ik grapte nog dat bij bepaalde drukpunten het leek alsof ik een wee had. Om 11 uur was ik bij Nicole en nog op dezelfde dag was onze dochter Lotta om 21:17 geboren!

De bevalling was heel vlot en verliep fantastisch. Alles is op een natuurlijke manier, zonder pijnstilling en complicaties verlopen. Mijn ervaring bij Nicole is heel bijzonder. Ik vind haar ook erg professioneel en ze weet waar ze het over heeft. Ik bezoek haar nog steeds bij lichamelijke klachten. Ik raad haar aan iedereen aan!”

Sacha (Nek, schouders, rug en darmklachten): “Ik probeer graag verschillende massages uit. Bij voetreflex ben ik ‘blijven hangen’ vanwege de positieve effecten. Na een behandeling van Nicole zitten niet alleen mijn schouders losser, maar voel ik ook verlichting in mijn onderrug, en verbetering van mijn stoelgang. Nicole is vakkundig en kordaat. Ze luistert goed en heeft een leuk gevoel voor humor, wat een voetreflexbehandeling ook een gezellig uitje maakt”.

Nicole Wursten (Diverse gezondheidsklachten, regulier geen baat): “Wat het effect van voetreflex is, is relatief onbekend. Ik heb dan ook niet meteen aan voetreflex gedacht, als iets wat bijdraagt aan het oplossen van mijn klachten. Ondanks hulp van de huisarts en het ziekenhuis, is het via reguliere wegen niet gelukt om mijn gezondheidsklachten te verminderen. Ik hoorde van iemand een positief verhaal over voetreflex, waardoor ik zelf informatie hierover heb opgezocht en een afspraak heb gemaakt bij Nicole. De klachten die ik had zijn enorm verminderd. Het meest waardevol vind ik dat ik door voetreflex mijn lichaam zelf aangezet wordt om klachten aan te pakken, zonder gebruik van medicijnen. Daarbij helpt het mij ontspannen en ben ik een stuk bewuster geworden van de werking van mijn lichaam. Mijn klachten worden bij de oorzaak aangepakt in plaats van allen symptoom bestrijding. Ik heb veel profijt van voetreflex en raad het iedereen aan. Echt jammer dat de huisarts niet wijst op deze therapie.”

Mieke (Rugpijn en darmklachten): “Bedankt voor je geweldige behandelingen en tips. Voetreflex is een aanrader. Ik heb de behandelingen als zeer goed ervaren. Je hebt de juiste punten geraakt. Ik stond er nogal sceptisch tegenover, maar na een aantal behandelingen merkte ik duidelijk verbeteringen, mijn darmklachten werden duidelijk minder. Ik voel mij beter in mijn vel zitten, kan weer sporten en sta ’s ochtends fit op!”