Chronisch vermoeid

/ Voetreflexzonetherapie

Zit je in een Energie dip? 

Voetreflex als oplossing bij vermoeidheid

Heb je pijn, stress of slaap je regelmatig slecht, ben je prikkelbaar of zit je er emotioneel doorheen? Dat zijn de signalen van vermoeidheid. Dat betekent iets om aan te pakken. Hoog tijd om jezelf goed te onderhouden en om jezelf de aandacht te geven die jij nu nodig hebt.

Zorg goed voor jezelf en pak deze eerste vermoeidheidssignalen aan op een effectieve manier die voor jou goed voelt en waar jij baat bij hebt. Jouw gezondheid is de basis waar alles vanuit gaat.

Voorbijgaand aan of compleet negeren van deze eerste stresssignalen van pijn- en spanningsklachten kan uiteindelijk resulteren in verergeren van het klachtenpatroon tot overbelasting en ziekte. Des te langer je wacht met het (h)erkennen van deze lichamelijke stressignalen, des te langer duurt het herstel of zal niet geheel mogelijk zijn.

Prikkelbaar?

Voetreflex als oppepper bij vermoeidheid

Herstel je natuurlijke evenwicht met behulp van voetreflex.

Op je voeten bevinden zich allerlei drukpunten, ofwel zogenaamde reflexzones. Die staan in verbinding met de rest van je lichaam. Je organen, botten, weefsel, spieren en dergelijke. Door bepaalde drukpunten, reflexzones, op je voeten te behandelen, word je geholpen bij het vinden van jouw natuurlijke balans door het activeren van jouw gehele immuunsysteem. Gevolg is dat jouw energie een  oppepper krijgt en weer beter kan gaan stromen.

Wat er gebeurt, is dat met voetreflex de zelfherstellende werking van je lichaam wordt ondersteund. Door druk te geven op de voetreflexzones zet dit lichamelijk processen in gang ter verbetering en herstel. Na afloop van zo’n voetreflex behandeling ervaar je dan ook vaak direct effect.

Ontspant
Stilt de Pijn 
Energie Boost
Verbetering van je Doorbloeding en Weerstand
Bevordert je Nachtrust
Pept je Humeur op
 

Voetreflex met effect

Voetreflex biedt totale ontspanning en is bevorderend voor ieders immuunsysteem. Daarbij heeft deze alternatieve geneeswijze een positief effect bij diverse klachten en helpt bij verbetering en herstel van: 

Hoofdpijn, Nekpijn, Schouderpijn, Rugpijn, Bekkenpijn 
Hormonale onbalans
Klachten tijdens zwangerschap en overgang
Klachten aan de luchtwegen
Slaapproblemen
Spanningsklachten
Spijsverteringsklachten
Vermoeidheidsklachten
Deel dit Bericht