Follow your Feet Summer Deal

/ Hoofdpijn, Hormonale Klachten, Onthaasten, Ontspanning, Relax, Relax met Voetreflex. Goed Slapen zonder Stress, Rugklachten, Slecht Slapen, Spijsverteringsproblemen, Vermoeidheid, Vitaal, Voetreflexzonetherapie

Zomer! Tijd voor ontspannen, vrijheid, zonlicht, rust en reizen.

Vitaal zijn binnen de gebaande paden
Hoewel dagelijkse routines ook rust en stabiliteit geven, kan het vertrouwde ook af en toe beklemmend en gestrest voelen. De zomer is de tijd bij uitstek om op te laden, of op vakantie te gaan en zo weer een balans te vinden.

En na zo’n oplaadtijdje weer eenmaal thuis in het dagelijkse doen, is het misschien wel de grootste klus om het vakantiegevoel vol te houden. Maar hoe doe je dat nu dat ont-moeten?

Net als op vakantie gaan
Elke dag even doen alsof je op vakantie gaat.
Verbinding maken met jezelf en kiezen, wat je wilt doen, ontdekken, voor de rust, het leven in het hier en nu. De dag doorbrengen zonder op de klok te kijken, “druk-druk-druk” en jezelf voorbij te rennen. Uit de gebaande paden. Elke dag een beetje op avontuur!

Verbinding met je-zelf
Hoe kun je dit vakantiegevoel nu in het dagelijks leven integreren?

Elke dag opnieuw
Tijd maken voor jezelf. Door elke dag wat tijd voor jezelf vrij te maken, zet je jezelf op nummer 1. En daar is waar alles mee begint, toch?

Kan Voetreflex mij daar bij helpen?

Er zijn allerlei redenen om van voetreflexzonetherapie gebruik te maken. Preventief om bijvoorbeeld in balans te blijven of gewoon omdat het je helpt te ontspannen. Maar, een voetreflexbehandeling kan ook worden gebruikt bij allerlei uiteenlopende klachten. Variërend van slecht slapen, hoofdpijn, vermoeidheid en nek-, schouder-, rugklachten tot spijverteringsproblemen en hormonale klachten. Daarbij geldt dat voetreflex effectief kan worden ingezet en aanvullend kan zijn bij de reguliere geneeskunde.

Vang ’t vakantiegevoel met Voetreflex

Is dit wat voor mij? Voetreflex werkt. De ervaring is daar, bij 4-op-een-rij voetreflexbehandelingen heb je daar echt profijt van.

Daarom deze Follow your Feet Summer Deal:

Alleen wanneer je een reservering maakt in augustus voor 4 aaneensluitende voetreflexzonetherapie behandelingen in september geldt deze speciale zomeractie.

Benieuwd naar het speciale Follow your Feet Summer Deal tarief? 

Dit soort acties deel ik via de nieuwsbrief aan cliënten. Geïnteresseerden kunnen zich via info@vitaliteitpraktijk.nl voor deze Follow your Feet Summer Deal of nieuwsbrief aanmelden. 

Krijg je deze zorgkosten vergoedt?

Een voetreflexzone therapie behandeling bij Vitaliteit Praktijk te Houten valt binnen de vergoeding van de aanvullende zorgverzekering. 

 • Check jouw zorgverzekeraar op deze vergoedingenlijst 2018:
  – Kijk bij alternatieve geneeswijzen
  – Check de erkenning LVNG en/of RBCZ
  – Vitaliteit Praktijk voldoet aan de PLATO eisen
  – Ontvang je vergoeding voor voetreflexzonetherapie
  – Zonder aanspraak te maken op het eigen risico

Dus….maak je beslissing de komende dagen… of gun en deel deze Follow your Feet Summer Deal met iemand uit je omgeving die hier vast wat aan heeft.

 

Deel dit Bericht