Vandaag is een goeie dag om …

/ Burn-out, Hoofdpijn, Hormonale Klachten, Nek, Rugklachten, Schouder, Slaapproblemen, Spijsverteringsproblemen, Vermoeidheid, Voetreflexzonetherpie, Zwangerschapsreflexologie

… een mooie mijlpaal te vieren!!!

Het is vandaag 10 jaar geleden dat ik officieel gestart ben met Vitaliteit Praktijk.

Waarom ik ooit ben begonnen met voetreflexzonetherapie?
Omdat ik na mijn zwangerschap verrast – en dat is nog zachtjes uitgedrukt – , zeg maar gerust laaiend enthousiast, was van het voor mij heel direct voelbare algehele effect van de voetreflex behandeling.

Je herkent het misschien wel hoe het voelt na zo’n zwangerschap, wennen aan de nieuwe dag- en nachtindeling, gebroken nachten, al die (borst)voedingen geven, lichamelijk herstel, je nieuwe rol als moeder, volledig in het teken van zorgen voor (en zorgen maken), weer aan het werk gaan, jezelf terugvinden in de hormonale rollercoaster van het jaar na de bevalling of zelfs na het stoppen met borstvoeding geven. Best een pittige periode, vond ik het.

Ik dacht toen, ik heb geen zin in polonaise (een massage) aan m’n lijf, dus doe mij maar een voetmassage. Maar, het is zeker niet alleen je voeten masseren. Ik merk bij die eerste voetreflex behandeling al snel dat mijn gehele lichaam -via de reflexzones op mijn voeten- goed onderhanden genomen wordt. En daarbij het mentale effect na de behandeling, dat is totale ontspanning, om vervolgens daarna een stuk opgeknapt en klachtvrij te zijn en meer energie te hebben. Daar wilde ik heel graag meer over weten en leren…

Heel fijn!
Ik ben dankbaar voor alles wat ik vervolgens ben gaan leren, hoe ik dat met veel plezier kan inzetten bij het behandelen van klachten bij mensen, die daar dan serieus baat bij hebben.

Het leukste om te doen
Als voetreflexzonetherapeut is het leukste om iemand letterlijk en figuurlijk ‘een zetje in de goede richting te geven’. Op het moment dat iemand voelt wat het doet, blij en tevreden is over het effect van voetreflex, denk ik tegelijk dank-jou-wel!

Elke dag opnieuw

Hoofd-, Nek- en Schouderpijn, RUGpijn en Bekkenpijn, HORMONALE ONBALANS, Overgangsklachten, SLAAPPROBLEMEN, STRESS, Vermoeidheid, BURN-OUT Spijsverteringsklachten

Waar kan Voetreflex jou bij helpen?

Er zijn allerlei redenen om van voetreflexzonetherapie gebruik te maken. Preventief om bijvoorbeeld in balans te blijven, als een stuk ‘onderhoud’, sneller te herstellen of omdat het je helpt meer te ontspannen. Maar, een voetreflexbehandeling kan ook worden ingezet bij allerlei uiteenlopende klachten. Variërend van stressklachten, slecht slapen, hoofdpijn, vermoeidheid, nek- en rugklachten tot spijverteringsproblemen, hormonale onbalans, overgangsklachten en bij diverse lichamelijke klachten voor-, tijdens en ná de zwangerschap.

Weet je iemand die hier baat bij kan hebben?

Vitaliteit Praktijk heeft een feestelijk aanbod voor nieuwe cliënten. Bij het maken van 4 opeenvolgende wekelijkse afspraken in de periode tot 10 juni ’19 ontvang je 4 behandelingen van 45 minuten à 61 met 10% korting.

Krijg je deze zorgkosten vergoedt?

Een voetreflexzone therapie behandeling bij Vitaliteit Praktijk te Houten valt binnen de vergoeding van de aanvullende zorgverzekering.

·         Check jouw zorgverzekeraar:
– Kijk bij alternatieve geneeswijzen
– Check de erkenning LVNG en/of RBCZ
– Vitaliteit Praktijk voldoet aan de PLATO eisen
– Ontvang je vergoeding voor voetreflexzonetherapie
– Zonder aanspraak te maken op het eigen risico

Deel dit Bericht