Vitaal het Voorjaar in met Voetreflex

/ Lente, Onthaasten, Ontspanning, Relax, Slaapproblemen, Vitaal, Voetreflexzonetherapie, Voorjaarsmoeheid

Vind je het ook zo fijn om fit op te staan met daglicht en het geluid van vogelgezang? Lente, vanaf nu, eindelijk weer langer en warmer wordende dagen. 

 

Fit zijn is een belangrijke bron van levensenergie. Toch kun je in de lente zomaar last krijgen van een flinke energiedip: Voorjaarsmoeheid!

 

Gebrek aan zonlicht, vitamines en lichaamsbeweging in de buitenlucht. Maar ook onvrede over omstandigheden in je leven kunnen invloed hebben op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Een nieuw seizoen, een schone lei. Bedenk wat je echt wilt en leer ernaar. En je huis opruimen, kan zeer effectief zijn om je zorgen even opzij te zetten.

Weg met die voorjaarsdip. Tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Wat te doen wanneer je door de bomen het bos niet mee ziet?

Take a Hike: Trek eropuit voor een flinke boswandeling of fietstocht. Uitwaaien op het strand is ook goed om je hoofd leeg te maken.

Geniet: Geniet van flora en fauna die tot leven komt.

Ontspan: Niet alleen huis en tuin, ook ons lichaam kan een voorjaarsschoonmaak gebruiken.

Deze tijd om weer op te laden, kun je uitstekend ondersteunen met voetreflexzonetherapie gericht op het herstel van energie en vitaliteit.

Ontvang je vergoeding voor voetreflexzonetherapie, zonder aanspraak te maken op het eigen risico. Een voetreflexzonetherapie behandeling bij Vitaliteit Praktijk valt binnen de vergoeding van de aanvullende zorgverzekering. Op de vergoedingenlijst 2018 vind je bij alternatieve geneeswijzen de erkenning van de beroepsverenigingen LVNG of RBCZ. Vitaliteit Praktijk voldoet aan de PLATO eisen.

Vitaliteit Praktijk Voetreflexzonetherapie  Nicole Bos Natuurgeneeskundig therapeut Houten LVNG 10004090871 RBCZ / TCZ 308367 ABG 90/038619 Voldoet aan de PLATO eisen

Deel dit Bericht